جنگ بعد از پايان جنگ

به وبگاه تخصصي پزشكي ايران خوش آمديد.

چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

جنگ بعد از پايان جنگ

يك تفاوت بين سالهاي 1967 و سالهاي ديگر اين است كه ايالات متحده مورد حمله مستقيم ايران قرار گرفت و عراق واحدهاي خود را به طور گسترده تري تجهيز كرد. پس از تصويب قطعنامه 56 568 ، عراق دوباره تصميم گرفت به ايران حمله كند تا با تصرف اهواز و خرمشهر با ايران به توافق …

جنگ بعد از پايان جنگ https://titr-news.ir/2021/07/جنگ-بعد-از-پايان-جنگ/ تيتر نيوز Fri, 23 Jul 2021 14:19:52 0000 فرهنگ و هنر https://titr-news.ir/2021/07/جنگ-بعد-از-پايان-جنگ/ يك تفاوت بين سالهاي 1967 و سالهاي ديگر اين است كه ايالات متحده مورد حمله مستقيم ايران قرار گرفت و عراق واحدهاي خود را به طور گسترده تري تجهيز كرد. پس از تصويب قطعنامه 56 568 ، عراق دوباره تصميم گرفت به ايران حمله كند تا با تصرف اهواز و خرمشهر با ايران به توافق …

يك تفاوت بين سالهاي 1967 و سالهاي ديگر اين است كه ايالات متحده مورد حمله مستقيم ايران قرار گرفت و عراق واحدهاي خود را به طور گسترده تري تجهيز كرد. پس از تصويب قطعنامه 56 568 ، عراق دوباره تصميم گرفت به ايران حمله كند تا با تصرف اهواز و خرمشهر با ايران به توافق برسد.

به گزارش تيتر نيوز ، تصويب قطعنامه 59598 توسط ايران عراق را در يك بحران سياسي و نظامي فرو برد و گروه ها و عناصر مخالف را شوكه كرد. در همان زمان ، منافقين ، تنها گروهي كه تمام عزت و موجوديت خود را در رحم جنگ قرار داده بودند ، توطئه اي را طراحي كرده بودند كه براي شكستن اين عمل متعهد شده بودند. آنها در تحليل جمعي خود مي گويند پذيرش آتش بس براي ايران غيرممكن است و معتقدند جمهوري اسلامي اين تصميم را مي پذيرد كه به يك بحران سياسي ، نظامي و اقتصادي كامل برسد.

* طرح حاج قاسم سليماني پس از رژيم بعث عراق
*معاهده 598 پس از بركناري صدام تصويب شد

جنگ 84 288484 روز به طول انجاميد و ماهيت دشمن هر ساله تغيير مي كرد. ما در بعضي از كارها مانند والفجر 8 و كربلاي 5 توانستيم پيروزي ها و پيروزي هاي بزرگي كسب كنيم و در سال آخر جنگ با انجام عمليات والفجر 10 حلبچه را آزاد كرديم. اما يك تفاوت بين سالهاي 1967 و سالهاي ديگر اين است كه ايالات متحده مورد حمله مستقيم ايران قرار گرفت و عراق واحدهاي خود را در مقياس وسيع مجهز كرد. پس از تصويب قطعنامه 8 568 ، عراق تصميم گرفت بار ديگر به ايران حمله كند تا با تصرف اهواز و خرمشهر و دستيابي به خواسته هاي خود با ايران به توافق برسد ، اما اگر مقاومت رزمندگان نبود قطعاً نمي توانيم جنگ كنيم دشمن. بيا با آن روبرو شويم.

67 روز اول مرداد در سال 1967 ، عراق با سرعت يك دقيقه در حال پيشروي بود و خطوط آن به گونه اي تغيير كرده بود كه در گوشه گوشه ايران كه حدود چند كيلومتر از يكديگر فاصله داشتند ، گاهي اوقات شاهد فواصل بين اين دو بوديم با ديدن حضور دشمن ، گوشه ها و موقعيت دشمن به طور مداوم در حال تغيير است. در اين شرايط ، جنگنده هاي ايراني تلاش مي كردند مرزهاي خود را تأمين كنند تا در صورت آتش بس ، دشمن با ايران وارد معامله نشود.

بر اين اساس ، در روز اول مرداد 1367 ، دشمن بسيار نيرومندي از اهواز پيشروي كرد و از همه امكانات خود براي تصرف جاده اهواز – خرمشهر استفاده كرد. البته اگر خرد و شجاعت فرماندهان و رزمندگان نبود ، سرنوشت جنگ تحت سلطه متفاوت بود. عراق از 1 تا 8 آگوست يك عمليات سه فاز انجام داد كه در آن جنگنده هاي ايراني پاسخ قاطع دادند. اين عمليات به “دفاع بين الملل” يا “الغدير” معروف است.

بخشهايي از شهادت دهم در لغمان ، شاخه كربلا در تشت ، لشكر 41 OL و تعدادي از اعضاي لشكر 27 حضرت محمد (ص) حضور داشتند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.