آرشیو خرداد ماه 1399

به وبگاه تخصصي پزشكي ايران خوش آمديد.

دوشنبه ۰۳ اردیبهشت ۰۳

ماه مبارك رمضان و تغذيه مناسب در اين ماه

با فرارسيدن ماه مبارك رمضان، بايد نگاه دقيق‌تري به نوع تغذيه و تهيه غذاها داشته باشيم.

يكي از گروه‌هاي غذايي كه بهتر است در اين ماه كمتر استفاده شود، گروه چربي‌ها و غذاهاي پرچرب است. به‌طوركلي بعد از مصرف غذاي چرب، براي هضم و جذب چربي‌ها، صفرا ترشح مي‌شود. براساس ميزان مصرف چربي، مقدار ترشح صفرا متغير خواهد بود البته مقداري از صفرا از طريق خون جذب مي‌شود و مقداري از آن به نواحي انتهايي‌تر روده مي‌رسد و در آنجا به وسيله ميكروب‌هاي موجود در روده، تخمير مي‌شود و مواد حاصل از اين فرآيند، خاصيت سرطان‌زايي پيدا مي‌كنند درنتيجه عادت به خوردن غذاهاي چرب، احتمال بروز سرطان روده را افزايش مي‌دهد.