تبليغات واكسن كرونا به طور گسترده در فضاي مجازي پخش مي شود و برخي از آنها تجربيات واكسيناسيون را در كشورهاي همسايه به اشتراك مي گذارند. براي جلوگيري از آفت قرن سفر كنيد … به گزارش سلام دكتر ، بيش از 500 روز از ورود ويروس كرونا به كشور مي گذرد ، يك بازديد كننده …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مسافران واكسن و توصيه وزارت بهداشت
مسافران واكسن و توصيه وزارت بهداشت https://hydoc.ir/مسافران-واكسن-و-توصيه-وزارت-بهداشت/ https://hydoc.ir/مسافران-واكسن-و-توصيه-وزارت-بهداشت/#respond سلام دكتر Wed, 07 Jul 2021 01:09:43 0000 رسانه سلامت و دانش ارمنستان بهداشت توصيه رزيم ليمويي رژيم لاغري ليمويي سايت رژيم ليمويي كروناويسروس كوويد-19 لاغري ليمويي ليمويي لاغري مسافران واكسن واكسن كرونا واكسن كرونا ايراني وزارت وزارت بهداشت https://hydoc.ir/?p=8156
تبليغات واكسن كرونا به طور گسترده در فضاي مجازي پخش مي شود و برخي از آنها تجربيات واكسيناسيون را در كشورهاي همسايه به اشتراك مي گذارند. براي جلوگيري از آفت قرن سفر كنيد … به گزارش سلام دكتر ، بيش از 500 روز از ورود ويروس كرونا به كشور مي گذرد ، يك بازديد كننده …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مسافران واكسن و توصيه وزارت بهداشت
تبليغات واكسن كرونا به طور گسترده در فضاي مجازي پخش مي شود و برخي از آنها تجربيات واكسيناسيون را در كشورهاي همسايه به اشتراك مي گذارند. براي جلوگيري از آفت قرن سفر كنيد …
به گزارش سلام دكتر ، بيش از 500 روز از ورود ويروس كرونا به كشور مي گذرد ، يك بازديد كننده ناخوانده كه طبق آمار رسمي ، با وجود تغييرات گسترده در سبك زندگي ، تاكنون 85،095 نفر را در كشور كشته است. تصور مي شد كه با واكسيناسيون و شروع واكسيناسيون در 12 فوريه 2017 مي توان از اين مشكل تا حدودي جلوگيري كرد ، اما با روند واكسيناسيون موجود در كشور ، در حال حاضر 4 ميليون و 497 هزار و 576 نفر دوز اول واكسن كرونا را دارند و 2 ميليون و 17809 نفر با دوز دوم واكسينه شده اند كه باعث مي شود تعداد كل واكسن هاي وارداتي به كشور به 6،515،385 برسد و وزارت بهداشت به قول خود براي واكسيناسيون گروه هدف عمل مي كند.
طبق سند ملي ايمن سازي تاخير قلب ، پس از واكسيناسيون به پزشكان و پرستاران ، واكسن بايد به تمام گروه هاي سني و بيماران تزريق شود. اين عمل در ماه مه 1400 با واكسن هاي وارداتي آغاز شد. اين روند از چند طرف با مشكل روبرو شده است ، از يك سو به دليل مشكلات تحريم و واكسيناسيون و از طرف ديگر به دليل ازدحام جمعيت در مراكز واكسيناسيون.
تأخير و تأخير در روند واكسيناسيون
علي رغم اينكه ايران يك واكسن واگن در رديف كوكائين قرار داده و تا زمان ورود 16 ميليون و 800 هزار دوز واكسن به كشور هزينه آن را پرداخت كرده است ، اما تاكنون فقط 2 ميليون و 100 هزار دوز واكسن آسترازنكا به كشور رسيده است. و اكنون از ديگران گزارش خير. البته تلاش براي تهيه واكسن فقط به سبد كاكساك ختم نشد و تلاش براي تهيه اين واكسن از روسيه ، چين و هند انجام شد. تاكنون 7 ميليون و 847 هزار و 800 ويال واكسن از منابع مختلف وارد شده است و بدين ترتيب تنها بخشي از واكسن هاي پيش بيني شده در توافق نامه با كشورهاي خارجي به ايران رسيده است.
بدبختي هاي خارجي تا اواسط ماه ژوئن ادامه داشت ، زماني كه برخي افراد مسن كه دوز دوم واكسن دريافت كرده بودند با دست خالي از مراكز واكسيناسيون برگشتند زيرا تهيه دوز دوم دشوار بود و پس از تأخير دو محصول وارد كردند. اما اين بار ، هجوم متقاضيان و ظهور صف هاي طولاني در مراكز واكسيناسيون مورد انتقاد قرار گرفته است.
در مورد واكسن كرونا ايراني
به دليل جهاني بودن تاج از اولين روزهاي بيماري ، جهان تلاش كرده است كه يك واكسن اختراع كند و همزمان ايران اين واكسن را به چندين روش و با چندين سيستم عامل توليد كرده است تا آخرين پروژه واكسن كرونا ايراني به نام كوايران ايران و حتي صادرات واكسن توسط مقامات بهداشتي انجام شده است ، بنابراين وزير بهداشت در يكي از سخنراني هاي خود در تاريخ 10 فوريه 2016 گفت: “ما اميدواريم كه در اوايل بهار ، اولين محصولات واكسن.” بازار ملي ما به بازار عرضه مي شود و ساير محصولات مي توانند تا اوايل تابستان در اين گروه قرار گيرند و علاوه بر تهيه واكسن در داخل كشور ، مي توانيم به عنوان مركز صادرات واكسن به تمام كشورهاي منطقه و جهان شناخته شويم. “اين وعده سرانجام در تاريخ 15 ژوئن با صدور مجوز اضطراري واكسن بركت در ايران محقق شد و پس از مدتي (29 ژوئيه) ، يك واكسن مشترك ايراني-كوبايي به نام Pastimod توانست اين مجوز را بدست آورد. هنوز هم وجود دارد هيچ اطلاعات روشني در مورد معرفي اين واكسنها در زمينه واكسنهاي انبوه و تزريق گسترده آنها وجود ندارد.
گردشگران واكسيناسيون
با اين حال ، تأخير در واكسيناسيون هاي عمومي و همچنين خستگي از فاصله دور از زندگي عادي ، به شرط تزريق يكي از واكسن هاي مورد تاييد WHO ، استفاده طولاني مدت از ماسك و خستگي ، ترس از حضور در تجمعات مجاز به ورود به كشورهاي خاص است. و جشن ها ، مشكلات اقتصادي و تعدادي از مشكلات ديگر باعث شده است كه برخي با قول ها و تبليغات واكسن ها به زودي به كشورهاي همسايه سفر كنند. تبليغات گردشگري واكسن كرونا اكنون در فضاي مجازي در حال گسترش است و گردشگران واكسن در حال تجربه تجربه واكسيناسيون در كشورهاي همسايه هستند. به گفته تجربه ، متقاضي نمونه كارهاي متفاوتي براي انتخاب واكسن براي تزريق دارد و مي تواند تصميم بگيرد كه كدام واكسن بايد رايگان و البته رايگان باشد.
با رشد گردشگري واكسن ، تجارت شركت هاي هواپيمايي و رانندگان اتوبوس و تاكسي به برخي از اين كشورها ، از جمله همسايه ارمنستان ، رونق مي گيرد. هنگامي كه تاج پنجم براي ثبت يك ركورد جديد در برخي استانها در نظر گرفت ، گردشگران از گوشه گوشه كشور يا سرزمين عبور كردند و يا بدون در نظر گرفتن عواقب اين تغيير جمعيت ، جان گرفتند.
ميليون ها سفر براي واكسن هاي رايگان و چند سوال
در نگاه اول ، استراتژي اتخاذ شده توسط كشورهاي هدف واكسن روشن است. اقتصاد كرونا ويروس آنها را از طريق يك جاذبه توريستي نجات دهيد كه از آنها مي خواهد حداقل سه روز يكبار به كشور خود سفر كنند ، اما در اين بين سالات زيادي مطرح مي شود. چند كشور سهميه واكسن دارد كه مي تواند مازاد زيادي براي گردشگران فراهم كند؟ چگونه بفهميم زنجيره هاي سرد و مراحل ذخيره سازي واكسن درست است؟ آيا اين واكسن ها قديمي هستند؟ آيا دولت كشور مقصد ملزم به دادن دوز دوم واكسن به متقاضي است؟ و …
وزارت بهداشت: مسافرت را براي واكسيناسيون توصيه نمي كنيم
به اين ترتيب دكتر جعفر سده تبريزي – رئيس شبكه بهداشت و درمان كشور در گفت وگو با سلام دكتروي گفت: “ما توصيه نمي كنيم كه افراد براي تزريق واكسن به هر كشوري سفر كنند.” اكنون در دنيا كمبود واكسن وجود دارد و رقابت بر سر آنها انجام مي شود. بنابراين چگونه كشوري كه نتوانسته است جمعيت خود را كاملاً واكسينه كند ، واكسن رايگان براي گردشگران دارد؟
وي افزود: تصور من اين است كه برخي از اين واكسن ها ممكن است به دليل سرما يا نزديك به تاريخ انقضا دچار مشكل شوند و در واقع ما اطلاعات كمي در مورد اين واكسن ها داريم و نمي توانيم به طور دقيق اظهارنظر كنيم.
طبرزي با اشاره به اينكه واكسيناسيون مشترك در كشورهايي مانند ارمنستان مي تواند از نظر اقتصادي مقرون به صرفه باشد ، مي گويد با ورود گردشگران به كشورها و خريد آنها براي خريد و … به اقتصاد كشورها كمك كند ، اما ما مسافرت براي واكسن را به هيچ وجه توصيه نمي كنيم زيرا از درست بودن زنجيره سرما و ايمن بودن واكسن مطمئن نيستيم.
داستان واكسيناسيون رايگان گردشگران در ارمنستان
همچنين دكتر عاطفه عابديني – دبير كميته علمي كميته ملي ضد كرونا در مصاحبه با سلام دكتر وي خاطرنشان كرد: طبق آمار موجود ، مردم ارمنستان از واكسن در كشور خود استقبال نكردند. از طرف ديگر ، مردم از سراسر جهان براي واكسيناسيون به كشورهاي همسايه ما از جمله ارمنستان سفر نمي كنند. زيرا بعضي از كشورها حتي واكسن بيش از حد لازم دارند و اوضاع در ارمنستان به گونه اي است كه چندين ميليون واكسن به جمعيت وارد مي شود و واكسن هاي زيادي وجود دارد. در واقع به دليل عدم همكاري مردم خود در دريافت واكسن ، واكسن هايي را به گردشگران ارائه كرده است.
وي در پاسخ به اين س ،ال كه آيا ممكن است روزي ايران بتواند سبد واكسن در اختيار مردم قرار دهد تا واكسن مورد نظر خود را دريافت كند؟ وي گفت: “اين قطعاً اتفاق خواهد افتاد زيرا ما از سيستم عامل هاي مختلفي در ايران استفاده مي كنيم.” ما واكسن درست مي كنيم و در آينده انواع مختلفي از واكسن ها عليه Covid 19 خواهيم داشت زيرا Covid 19 مانند آنفولانزا با ما خواهد بود و ما مجبور به تكرار متفاوت هستيم واكسن ها و توليد مي كنند. اما ما كشوري هستيم كه همه چيز تحت فشار و تحريم هاي اقتصادي است و حتي برخي از كشورهايي كه واكسيناسيون ما را انجام مي دهند دوست ندارند نامشان برده شود تا مشمول تحريم هاي آمريكا نشوند. اما با تمام اين مشكلات ، يك سري واكسن ها معرفي و تزريق شدند.
عابديني افزود: از طرف ديگر ، ممكن است محدوديت هاي مادي براي واكسن هاي مجاز ايراني داشته باشيم ؛ اما با وجود همه اين مشكلات ، واكسيناسيون همچنان ادامه دارد و اميدواريم روزهاي بهتري را در پيش داشته باشيم. البته ، موافقم ، اين واكسن در بسياري از كشورها چنين مشكلي نداريم ، اما ما بايد وضعيت كل كشور خود را در نظر بگيريم.
وي در مورد ايمني ، كارآيي و اصالت واكسن كرون كه كشورهاي همسايه به هموطنان وارد مي كنند ، افزود: “ما نمي توانيم در اين باره چيزي بگوييم زيرا از روند تأييد واكسن و گرفتن مجوز استفاده نمي دانيم اين مسئله در آن كشور وجود دارد. “
عابديني تأكيد كرد: از يك سو بحث هزينه هاي بالاي سفر و از طرف ديگر خطر انتقال بيماري كرونا ويروس قلب از طريق مردم وجود دارد. از طرف ديگر ، ما نمي دانيم كه اين افراد چگونه واكسينه مي شوند ، آيا به آنها زنجيره سرماخوردگي ، ميزان تزريق و غيره داده مي شود. از آنجا كه ما اين روند را كنترل نمي كنيم ، نمي توانيم به طور طبيعي واكسيناسيون را در كشور ديگري تأييد كنيم.
وي در مورد ارزيابي روند واكسيناسيون در ايران گفت: با توجه به استفاده اضطراري از اين دو واكسن در ايران و ادامه واردات واكسن هاي خارجي ، اميدواريم كه كل گروه هدف تا پايان سال واكسينه شوند. ” ما قطعاً از شرايط استاندارد بسيار دور هستيم ، اما تمام تلاش هاي وزارت بهداشت براي رفع موانع توليد و واردات و گسترش واكسن ها است.
انتهاي پيام
.
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مسافران واكسن و توصيه وزارت بهداشت
- ۱۲ بازديد
- ۰ نظر