مطالعه جديدي كه توسط محققان در كشور ما انجام شده است نشان داده است كه جواناني كه از حالت قند خارج مي شوند ممكن است شرايط را براي افتادن در چاله اعتياد فراهم كنند. به گزارش تيتر نيوز ، مطالعات ملي و بين المللي نشان مي دهد كه افزايش اعتياد در بين نوجوانان و شيوع …
بيحوصلگي، چراغ سبز اعتياد براي نوجوانان https://titr-news.ir/2021/07/بيحوصلگي،-چراغ-سبز-اعتياد-براي-نوجوا/ تيتر نيوز Thu, 15 Jul 2021 00:05:43 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/07/بيحوصلگي،-چراغ-سبز-اعتياد-براي-نوجوا/ مطالعه جديدي كه توسط محققان در كشور ما انجام شده است نشان داده است كه جواناني كه از حالت قند خارج مي شوند ممكن است شرايط را براي افتادن در چاله اعتياد فراهم كنند. به گزارش تيتر نيوز ، مطالعات ملي و بين المللي نشان مي دهد كه افزايش اعتياد در بين نوجوانان و شيوع …
مطالعه جديدي كه توسط محققان در كشور ما انجام شده است نشان داده است كه جواناني كه از حالت قند خارج مي شوند ممكن است شرايط را براي افتادن در چاله اعتياد فراهم كنند.
به گزارش تيتر نيوز ، مطالعات ملي و بين المللي نشان مي دهد كه افزايش اعتياد در بين نوجوانان و شيوع اعتياد در آنها بسيار نگران كننده است ، زيرا بسياري از جوانان كه از سالهاي ابتدايي نوجواني شروع به استفاده از مواد مخدر مي كنند احتمال دارد در اواخر زندگي معتاد شوند. همچنان استفاده مي شود و مصرف مواد مخدر و مشكلات مربوط به آن همچنان افزايش مي يابد. فشارهاي اين دوره خطرات سيگار كشيدن و مصرف مواد را افزايش مي دهد ، زيرا مواد مخدر به آنها احساس مسئوليت مشترك با يك گروه مرجع خاص و عصيان عليه ايجاد اقتدار والدين يا هويت فردي را مي دهد.
به گفته كارشناسان ، نوجوانان به دليل قرار گرفتن در موقعيت هاي مختلف اجتماعي ، بيشتر درگير رفتارهاي پرخطر مانند مصرف مواد و علت مي شوند. البته ، حدود نيمي از خطر معتاد به مسائل ژنتيكي بستگي دارد ، بنابراين ژن ها بر ميزان پاداش دريافتي از استفاده از اندازه فرد تأثير مي گذارند. اين ممكن است توضيح دهد كه چرا برخي افراد فقط پس از چند بار مصرف به مواد مخدر اعتياد پيدا مي كنند ، در حالي كه ديگران اين كار را نمي كنند. مطالعات آمادگي اعتياد نوجوانان نشان مي دهد كه در حال حاضر ديد منفي شديدي نسبت به مواد مخدر در اين گروه وجود ندارد و بار اين ارزش منفي كاهش يافته است و بنابراين بسياري از جوانان در دام اعتياد قرار مي گيرند.
اين موضوع به دليل اهميت بالايي كه دارد ، مورد توجه يكي از محققان دانشگاه لرستان براي انجام تحقيق در مورد آن قرار گرفته است. در اين مطالعه ، رابطه بين بروز خستگي در نوجوانان و آمادگي آنها براي اعتياد به طور علمي ارزيابي شد.
در اين مطالعه ، كه تقريباً بر روي 400 دانش آموز پسر نوجوان 16 تا 14 ساله در منطقه 14 تهران انجام شد ، محققان براي اندازه گيري عدم تحرك ، حساسيت به اعتياد و بهزيستي معنوي استفاده كردند. از سطوح استاندارد استفاده كردند و سپس داده ها را تجزيه و تحليل كردند با استفاده از روش ها – تحليل آماري.
نتايج مطالعات انجام شده در اين مطالعه نشان داد كه بين افسردگي و آمادگي براي علت در بزرگسالان رابطه مثبت و معناداري وجود دارد. اين بدان معناست كه هرچه پسران نوجوان بيشتر باشند ، احتمال اعتياد آنها به مواد مخدر بيشتر است.
سلمان زري ، محقق روانشناسي در دانشگاه لرستان مي گويد: “و احساس قند را در آنها كاهش دهيد.”
وي گفت: “با مقايسه قمار رفتاري ، قمار آنلاين و مصرف مواد در بين نوجوانان ، محققان بر اين باورند كه مصرف مواد به آنها احساسي متفاوت از تجارب عادي آنها در زندگي روزمره مي دهد.” “بنابراين مي توان دريافت كه هرچه ميزان استرس در بزرگسالان بيشتر باشد ، احتمال اعتياد آنها به مواد مخدر بيشتر است.”
طبق يافته هاي اين مطالعه ، به مرور زمان احساس قند باعث مي شود نوجوانان كنترل خود را از دست دهند و آنها براي مقابله با قند تحت استرس در مدرسه و ساير مناطق زندگي با برخي رفتارهاي استرس زا روبرو مي شوند. احساسات و درك آنها براي شستن دستها. يكي از اين رفتارها جستجوي توضيح فوري است تا عملكرد بيشتر در آينده.
بنابراين ، به نظر مي رسد جوانان وقتي تحت فشار رواني شديد قرار دارند ، سطح بالايي از ناراحتي را تجربه مي كنند و براي اينكه بي اعتماد شوند و خود را از خستگي و بي طرفي ناشي از اين احساس خلاص كنند ، به لذت هاي رواني مانند سو substance مصرف مواد روي مي آورند.
“با اين حال ، با تقويت بهزيستي و اعتماد معنوي ، جوانان مي توانند به مديريت بي ثباتي روانشناختي خود كمك كنند و كمتر معتاد مي شوند.” “اعتقادات و بهزيستي معنوي مهارت ها و منابعي است كه متخصصان مي توانند از طريق مداخلات آموزشي و مشاوره اي توسعه دهند.”
يافته ها در “تحقيق پيوند يافته” دفتر تحقيقات و آموزش دفتر مركزي مبارزه با مواد مخدر منتشر شده است.
انتهاي پيام
- ۱۲ بازديد
- ۰ نظر