به گزارش شفاف ، آجيل از بهترين و غني ترين غذاهايي است كه متخصصان تغذيه هميشه هنگام مصرف روي آن تأكيد مي كنند. آجيل يك محصول سرشار از انرژي است كه خواص منحصر به فرد آن براي حفظ سلامت بدن ضروري است. ماريا هلنا مارين ، پزشك و مشاور بهداشت مي گويد: آجيل ها غني …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
از خواص بي نظير مصرف آجيلها چه ميدانيد؟
از خواص بي نظير مصرف آجيلها چه ميدانيد؟ https://hydoc.ir/از-خواص-بي-نظير-مصرف-آجيلها-چه-ميدان/ https://hydoc.ir/از-خواص-بي-نظير-مصرف-آجيلها-چه-ميدان/#respond سلام دكتر Fri, 19 Mar 2021 05:00:09 0000 رسانه سلامت و دانش https://hydoc.ir/از-خواص-بي-نظير-مصرف-آجيلها-چه-ميدان/
به گزارش شفاف ، آجيل از بهترين و غني ترين غذاهايي است كه متخصصان تغذيه هميشه هنگام مصرف روي آن تأكيد مي كنند. آجيل يك محصول سرشار از انرژي است كه خواص منحصر به فرد آن براي حفظ سلامت بدن ضروري است. ماريا هلنا مارين ، پزشك و مشاور بهداشت مي گويد: آجيل ها غني …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
از خواص بي نظير مصرف آجيلها چه ميدانيد؟
به گزارش شفاف ، آجيل از بهترين و غني ترين غذاهايي است كه متخصصان تغذيه هميشه هنگام مصرف روي آن تأكيد مي كنند. آجيل يك محصول سرشار از انرژي است كه خواص منحصر به فرد آن براي حفظ سلامت بدن ضروري است.
ماريا هلنا مارين ، پزشك و مشاور بهداشت مي گويد: آجيل ها غني از ريز مغذي ها ، سرشار از فيبر و پروتئين گياهي هستند و چربي هاي موجود در آنها براي بدن مفيد است. بسياري از مغزها حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 هستند كه براي عملكرد مناسب سلول ضروري هستند.
اين متخصص تغذيه مي گويد: از آنجا كه آجيل منبع اصلي اسيد فوليك است ، خوردن روزانه آنها مي تواند استرس ، بي حالي ، خستگي و اثرات چرخه قاعدگي را كاهش دهد. چندين مطالعه همچنين نشان داده است كه خوردن آجيل باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي شود.
از آنجا كه آجيل سرشار از فيبر ، چربي اشباع كم و چربي اشباع نشده زياد است ، فاكتور بسيار مهمي در كاهش سطح كلسترول خون است. به همين دليل است كه به آنها چربي هاي مفيد مي گويند.
متخصصان تغذيه مي گويند مصرف روزانه آجيل مي تواند رژيم غذايي را متعادل كند ، زيرا بسياري از آجيل ها مانند گردو سرشار از چربي هاي اشباع نشده هستند و يا مانند بادام ، پسته و فندق ، سرشار از يك نوع چربي اشباع نشده هستند.
از طرف ديگر ، مغزها پتاسيم زيادي دارند كه مي تواند رگ هاي خوني را تقويت كرده و فشار خون را كاهش دهد. پتاسيم همچنين باعث كاهش كلسترول بد خون و در عين حال افزايش سطح كلسترول خوب خون مي شود. با اين حال ، مصرف پتاسيم بايد در حد متوسط حفظ شود.
دانشمندان نشان داده اند كه مصرف روزانه 6 گردو به دليل غني بودن در عناصر مختلف مي تواند از سلول ها در فرآيند اكسيداسيون و پيري محافظت كند. بادام همچنين سرشار از فسفر و ويتامين B2 است و مصرف روزانه آنها مي تواند عملكرد سلول را بهبود بخشد. 10 بادام فقط 161 كالري دارد و حاوي 2.5 گرم كربوهيدرات قابل هضم است.
يكي از سوالات متداول در مورد آجيل نحوه خوردن آنها است. متخصصان تغذيه اسپانيايي تأييد مي كنند كه بهتر است آجيل به صورت طبيعي و خام مصرف شود. افزودن نمك زياد به مغزها مي تواند منجر به افزايش سطح سديم و فشار خون شود. بنابراين نبايد در مصرف آجيل هاي نمكي زياده روي كنيد.
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
از خواص بي نظير مصرف آجيلها چه ميدانيد؟
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر