جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

استاندار سيستان و بلوچستان: قرارگاه بحران ساحلي در چابهار ايجاد شود

به گزارش تيتر نيوز از چابهار ، يك مربي راه در جلسه مركز هماهنگي پيشگيري از بحران و واكنش فرماندهي در استان سيستان و بلوچستان در استان چابهار گفت كه در مواقع بحراني ، محل قرارگاه ستاد بحران و ساير اطلاعات مربوطه بايد در دسترس باشد. مشخص شد ، افزود: و طوفان براي بهتر و …

استاندار سيستان و بلوچستان: قرارگاه بحران ساحلي در چابهار ايجاد شود https://titr-news.ir/2021/10/استاندار-سيستان-و-بلوچستان-قرارگاه-بح/ Wed, 06 Oct 2021 07:38:52 0000 استان ها https://titr-news.ir/2021/10/استاندار-سيستان-و-بلوچستان-قرارگاه-بح/ به گزارش تيتر نيوز از چابهار ، يك مربي راه در جلسه مركز هماهنگي پيشگيري از بحران و واكنش فرماندهي در استان سيستان و بلوچستان در استان چابهار گفت كه در مواقع بحراني ، محل قرارگاه ستاد بحران و ساير اطلاعات مربوطه بايد در دسترس باشد. مشخص شد ، افزود: و طوفان براي بهتر و …

به گزارش تيتر نيوز از چابهار ، يك مربي راه در جلسه مركز هماهنگي پيشگيري از بحران و واكنش فرماندهي در استان سيستان و بلوچستان در استان چابهار گفت كه در مواقع بحراني ، محل قرارگاه ستاد بحران و ساير اطلاعات مربوطه بايد در دسترس باشد. مشخص شد ، افزود: و طوفان براي بهتر و موفق تر شدن امور ضروري است. همه ابزارها بايد قبل از وقوع بحران از شغل خود آگاه بوده و توجيه كنند.

وي افزود: هر چقدر هم كه برنامه ارائه شود ، براي مقابله با بحران به تعدادي اقدامات مناسب نياز است ، اما مي توان راهنمايي هاي كلي ارائه و به اعضاي ستاد بحران ارائه كرد.

استاندار سيستان و بلوچستان گفت: نكته اي كه به كمك مسئولان ضد بحران در چابهار آمد استفاده از تجربه C98 بود و همه به اين موضوع اشاره كردند و با استفاده از آزمايشات و خطاهاي گذشته از اشتباهات جديد جلوگيري شد.

وي تاكيد كرد: ابزارها بايد تمام نقاط قوت خود را در 2 روز گذشته در يك يا دو صفحه ، شامل تمام موارد اضافي كه انجام شده است ، ثبت كنند و البته ضعف ها را فراموش نكنيد ، مانند برخي موارد مانند شماره. داشتن شماره تلفن و تماس هاي تلفني دقيق ، مانند اولين چيزي كه در بحران در معرض خطر است ، مسئله دسترسي (وسايل ارتباطي فيزيكي و مجازي) است.

وي ادامه داد: ما مي توانيم از تجربه ضعف ها در بحران هاي آينده استفاده كنيم كه اميدواريم هرگز اتفاق نيفتد.

اين معلم راه اضافه كرد: استان سيستان و بلوچستان مهم است و فقر زيرساختي همواره حد آسيب با حداقل سيل و بارندگي زياد است.

وي افزود: داشتن پايگاه براي قسمت جنوبي استان با استفاده از ظرفيت ستاد بحران استان واقعاً مهم است و اين بايد يكي از مصوبات مهم اين جلسه باشد. براي تركيب اين دو موضوع ، آژانس آن را “اردوگاه بحران ساحلي” ناميد.

استاندار سيستان و بلوچستان افزود: اين اردو بايد ساخته شود زيرا پيشنهاد بسيار خوبي بود.

خياباني گفت: “استفاده از ماشين آلات بخش خصوصي چيز خوبي است ، اما ما بايد ستاد بحران را به عنوان يك مسئوليت جدي به ستاد مديريت بحران كشور به عنوان يك نياز جدي براي ماشين آلات ما حداقل براي بارگيري ارائه دهيم. راه را باز كنيد. “

وي با بيان اينكه سيستان و بلوچستان يك استان بحران زده است گفت: اگر بگوييم استان منحصر به فرد است ، بايد بتوانيم حداقل امكانات لازم را ارائه دهيم.

استاندار سيستان و بلوچستان با اشاره به اينكه در بحث هشدار به مردم به نتيجه اي نرسيديم كه بايد مي گفتيم: مي توانيد به مردم بگوييد در 24 يا 48 ساعت ديگر به ساحل بروند و به ساحل بروند. . پارك ها بسته خواهند شد ، اما نمي توانيد 80 هزار تن جو در بندر چابهار پيدا كنيد. 24 ساعت جمع آوري كنيد و مفهوم اين بحث اين است كه پيش بيني ها و هشدارها بايد در اسرع وقت داده شود و اداره كل بنادر و دريانوردي بايد روند بارگيري را آغاز كرده باشد. اقلام همزمان با هشدار فصلي زرد صادر شد.

وي به مديركل بنادر استان اشاره كرد كه يك كيلوگرم كاهش وزن نداريم و ادامه داد: خوشبختانه در بندر گندم و ذرت نداشتيم اما بايد مي دانستيم كه نداريم. محصولات و ما مطلع هستيم كه در استان چه مي گذرد؟ ”

خياباني گفت: “وقتي مي گوييم مي خواهيم بندر چابهار را به عنوان قطب كالا معرفي كنيم ، به اين معني است كه اين مكان محل همه كالاهاي اساسي مانند گندم ، برنج ، شكر ، جو و ذرت و هماهنگي هاي لازم است.” در اين منطقه ساخته شود و بايد مراقبت شود. »اين مربوط به زيرساخت ها و انبارها است.

وي افزود: استانهاي مختلف در بحث بحرانها تجربيات مشتركي دارند و بايد از اين تجربيات استفاده كرد و ممكن است شبيه اسنادي باشد كه در برخي استانها ارائه مي دهيم.

او گفت كه علاقه اي به طرح اين موضوع ندارد ، اما بايد بگويم كه ما در بحث مخابرات بسيار ضعيف هستيم و من شخصاً تجربه كرده ام كه در فاصله 10 كيلومتري مركز استان آنتن تلفن همراه وجود ندارد و بايد كار جدي انجام شود. در اين قسمت انجام شود. در قرن 21 ، ما نبايد با مسئله مهمي مانند مخابرات مشكلي داشته باشيم.

استاندار سيستان و بلوچستان تاكيد كرد: با گام هاي آهسته ، هيچ پيشرفت مثبتي در زمينه مخابرات ايجاد نمي شود و بايد در اين زمينه يك كار جهادي و جذامي انجام شود. همان پيشرفت در توليد كه رهبر بزرگ به آن اشاره كرد بايد در سيستان و بلوچستان حاصل شود.

وي ادامه داد: در پاسابندر و برايس اينترنت وجود نداشت و حتي در چابهار مي بينيم كه اينترنت بسيار ضعيف است و در عمل كار نمي كند.

خياباني گفت: “براي تقويت همه زيرساخت ها (برق ، آب و راه) به كارهاي قابل توجهي نياز است.” در اولين روزي كه به سيستان و بلوچستان رسيدم ، آب و جاده ها را به عنوان دو برنامه اصلي معرفي كردم.

وي افزود: يك استان تجاري با مرز 1 كيلومتري نبايد داراي جاده ها و جاده هاي نامناسب باشد ، اين جاده باعث رونق و توسعه در منطقه مي شود.

وي گفت: “چنين مشكلاتي شكاف ها را در مواقع بحراني عميق تر مي كند ، در حالي كه ما معمولاً به آنها نياز داريم.”

استاندار سيستان و بلوچستان با اشاره به اينكه در بحران طوفان گرمسيري لطف خدا شامل حال همه ما شد ، گفت: ممكن است هميشه اين اتفاق رخ ندهد و ما بايد مشكل گرد و غبار سيستان و بلوچستان را حل كنيم.

وي افزود: امروز بهترين شرايط در سيستان و بلوچستان برقرار است.

وي با بيان اينكه مردم بايد زيرساخت هاي لازم را داشته باشند گفت: مردم شجاع و غيرقابل پيش بيني سيستان و بلوچستان ، امروز كمترين مطالبه را از مسئولين دارند. ارائه خدمات كافي آب ، برق و راه به مردم تقاضاي اضافي نيست و ما بايد در همه شاخص ها به سطح بالايي برسيم و اين با تلاش هماهنگ و حضور مديران ميداني محقق مي شود.

نياز به بازسازي شبكه توزيع برق

معاون استاندار سيستان و بلوچستان و شهردار ويژه چابهار نيز گفت: احياي شبكه برق آسيب ديده يكي از ضروريات به دليل هواي گرم و مرطوب است تا بتوانيم از تعطيلي هاي مكرر خلاص شويم. و سيم ها يكبار براي هميشه شكسته اند. زمان بحران داشته باشيد.

رحمت الله بامري افزود: اختصاص اعتبار براي پسماندهاي شهري ، ايجاد مديريت بحران در جنوب استان در چابهار ، ايجاد اورژانس هوايي ، توجه بيشتر به زيرساخت ها و برآورد خسارت از جمله مطالبات است.

اقدام براي حفاظت از 6 روستاي كنارك

فرماندار كنارك همچنين گفت: شش روستاي شهر كنارك با جمعيت چند هزار نفري زير سطح دريا قرار دارند و براي ايمني آنها بايد اقدامات ويژه اي انجام شود.

وي گفت: برخي از رودخانه ها بيش از 20 سال است كه از هم جدا نشده اند و سيل بيش از 20 هزار نفر را تهديد مي كند.

وي گفت: “برخي از سدهاي سنتي براي فصول فصلي و باراني سالها ساخته شده اند و اكنون نياز به بازسازي دارند.”

زيرساخت دشتري صفر است

فرماندار دشتري همچنين گفت: زيرساخت هاي مقابله با بحران در اين شهر و شهرهاي جنوب سيستان و بلوچستان صفر است و بايد براي تخصيص اعتبارات ويژه چاره اي انديشيد.

عادل آفتي افزود: مديريت بحران در استان بايد ضررها را به طور جدي دنبال كند و زيرساخت ها را تامين و تقويت كرده و مشكلات را برطرف كند.

نياز به ارائه يك قايق نجات در ساحل گوته

مديركل شيلات سيستان و بلوچستان همچنين گفت كه هيچ نجات غريق در ساحل گواهاتي به چابهار و كنارك و زرآباد وجود ندارد و نمي توان در بحران از آن استفاده كرد.

محمد شهلي بار افزود: شبكه برق پاسابندر و گاتر قطع شده و بيش از 20 ميليارد تومان ماهي و كالاهاي فاسدشدني هدر مي رود و بايد به وضعيت برق و اتصال اين تلفن و اينترنت بينديشيم.

وي با تاكيد بر لزوم تخصيص بودجه براي احياي و توسعه بنادر ماهيگيري ، خاطرنشان كرد: تمركز بر حل مشكلات بنادر ماهيگيري موجب بهبود اشتغال و بهره وري مي شود.

مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي در سيستان و بلوچستان همچنين گفت كه 104 ماشين آلات سنگين اين اداره و بخش خصوصي تلاش كرده اند تا جاده ها را در طوفان پاك كنند.

قدري افزود: جاده ها ، ساختمان هاي فني و پل ها حدود 49 ميليارد تومان آسيب ديده اند كه برآورد و جبران خسارت نياز دارد. البته اينها برآوردهاي اوليه هستند و تعداد دقيق خسارت ها در روزهاي آينده اعلام مي شود.

به

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.