به گزارش خبرگزاري بورن از قزوين در سفري يك روزه به قزوين ، شاپور محمدزاده در جريان سناريوي بازگشايي مدرسه در سال تحصيلي جديد قرار گرفت و گفت: “سياست ما اين است كه تا آنجا كه ممكن است كلاس داشته باشيم ، اما نمي توانيم از آموزش حضوري در همه مدارس به دليل ويروس كرونا …
طرح شتاب بخشي در مناطقي كه بيسواد بيشتري دارند اجرا مي شود https://titr-news.ir/2021/09/طرح-شتاب-بخشي-در-مناطقي-كه-بيسواد-بيشتر/ Tue, 14 Sep 2021 21:40:38 0000 استان ها https://titr-news.ir/2021/09/طرح-شتاب-بخشي-در-مناطقي-كه-بيسواد-بيشتر/ به گزارش خبرگزاري بورن از قزوين در سفري يك روزه به قزوين ، شاپور محمدزاده در جريان سناريوي بازگشايي مدرسه در سال تحصيلي جديد قرار گرفت و گفت: “سياست ما اين است كه تا آنجا كه ممكن است كلاس داشته باشيم ، اما نمي توانيم از آموزش حضوري در همه مدارس به دليل ويروس كرونا …
به گزارش خبرگزاري بورن از قزوين در سفري يك روزه به قزوين ، شاپور محمدزاده در جريان سناريوي بازگشايي مدرسه در سال تحصيلي جديد قرار گرفت و گفت: “سياست ما اين است كه تا آنجا كه ممكن است كلاس داشته باشيم ، اما نمي توانيم از آموزش حضوري در همه مدارس به دليل ويروس كرونا
وي گفت: “در شرايط كنوني و تا زمان تكميل واكسيناسيون ، با رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي ، تنها تعداد كمي از مدارس از اول اكتبر به صورت خصوصي فعاليت خواهند كرد.”
آموزش خصوصي در مدارس با جمعيت كم 20000 نفر
محمدزاده افزود: حداقل 30 مدرسه در كشور جمعيت كمي دارند ، از 60 هزار واحد آموزشي كه داريم ، 20 هزار مدرسه مي تواند تعداد محدودي دانش آموز را در خود جاي دهد.
وي گفت: همه عوامل اجرايي در حوزه آموزش و پرورش بايد تا پايان شهريور واكسينه شوند تا بتوانيم با كمترين دغدغه شاهد بازگشايي مدارس باشيم. خوشبختانه بسياري از استانهاي ما از جمله قزوين خارج از برنامه هستند. و مي تواند كلاس هاي حضوري داشته باشد. “
معاون وزير آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: تاكنون بيش از 99 معلم و دست اندركاران آموزش و پرورش كشور واكسينه شده اند و تا پايان شهريورماه همه عوامل آموزشي كشور واكسينه مي شوند.
وي گفت: “اگر مدرسه اي حداقل 15 دانش آموز داشته باشد ، همكاران ما مي توانند به راحتي در مورد اقدامات لازم فكر كنند و فاصله 2 متري را در كلاس مشاهده كنند و سه بار كلاسها و توالت ها را تميز كنند.” يك روز تا سلامت دانش آموزان به خطر نيفتد.
محمدزاده افزود: تهويه مطبوع بايد به طور مرتب در كلاس هاي درس انجام شود و ما با نگهداري مناسب مواد بهداشتي و ضد عفوني و لوله هاي صابون مدرسه كار خواهيم كرد تا خانواده ها نگران آمدن فرزندان خود به مدرسه نباشند.
آموزش والدين و دانش آموزان در اولويت است
محمدزاده افزود: علاوه بر همه مسائل بهداشتي ، آموزش دانش آموزان و والدين بايد جدي گرفته شود تا در استفاده از حشره كش ها مشكلي نداشته باشيم و با توجه به فاصله اجتماعي يكديگر را درمان كنيم.
وي گفت: “با بازگشايي مدارس با بودجه اي كه براي تأمين تجهيزات پزشكي و سلامت سر انسان ارائه شده است ، مشكلي نخواهيم داشت.”
معاون وزير آموزش و پرورش گفت: “ما هيچ تعهدي براي مدرسه رفتن دانش آموزان نداريم ، اما مدارس از اول آنلاين باز است و اگر كسي بخواهد مي تواند براي حل مشكلات و مشكلات در كلاس ها شركت كند. صحبت كند.” با معلمانش. “
محمدزاده افزود: تا آبان ماه جمعيت كشور واكسينه مي شود و تمهيدات لازم براي واكسيناسيون دانش آموزان انديشيده شده است ، البته دانش آموزان مبتلا به بيماري هاي خاص به زودي واكسينه مي شوند.
سه راه براي بازگشايي مدارس
وي گفت: “ما براي اين سال تحصيلي سه راه را مشخص كرده ايم ، اولين روش مدرسه تلويزيوني است كه در شرايط نامطلوبي قرار دارد و مي توان از آن در هر كجا كه كلاس هاي حضوري و اينترنت وجود ندارد استفاده كرد.”
معاون وزير خاطرنشان كرد: مسير دوم در فضاي مجازي و شبكه لذت و مسير سوم آموزش حضوري در مناطق كم جمعيت و مدارس است.
وي مي گويد: “در مدارس با جمعيت كم ، مي توانيم كلاس درس روبروي هم داشته باشيم ، به شرطي كه فاصله اجتماعي را بررسي كنيم ، از آب و هوا استفاده كنيم و مدرسه را سه بار در روز وجود نداشته باشيم.”
محمدزاده گفت: در اين راستا بايد خانواده ها و رسانه ها را تشويق كرد تا محيط رواني و احساسي را براي شركت دانش آموزان در كلاس ها فراهم كنند.
وي گفت: “ما تا پايان واكسيناسيون و كلاس درس و كلاس درس حاضر نمي شويم و دانش آموزان و والدين ، معلمان ، ارائه دهندگان خدمات و نگهبانان ايمن هستند و مدرسه نيز در امان نيست.”
درصد جمعيت كشور باسواد هستند
رئيس جنبش سوادآموزي كشور در مورد ميزان سواد در كشور نيز اظهار داشت: جنبش سوادآموزي تخمين مي زند كه سال گذشته خوشبختانه گروه سني 10 تا 49 سال ، كه جامعه هدف است ، 96.6 نفر بوده است. اكثر آنها داراي نرخ سواد 5 درصد جمعيت استان قزوين 7/7 درصد سواد پاييني دارند كه نشان مي دهد اقدامات خوبي در اين زمينه انجام شده است.
محمدزاده گفت: عوامل ريشه كني بي سوادي تنها در سازمان نيست و عوامل خارجي نيز در آن نقش دارند و در عين حال همه عوامل در اختيار ما نيست و اگر پوشش آموزشي را افزايش دهيم و مباني بي سوادي را به صفر برسانيم كاهش ، كار ما كمتر خواهد شد.
وي گفت: طبق برآوردهاي سال گذشته ، پوشش تحصيلي در دبستان 98.13 است. بستگي به آن دارد. ما همچنين بي سوادي را پوشش مي دهيم تا به بي سوادي باز نگرديم.
محمدزاده افزود: هرچه بيشتر مطالعه را بياموزيم ، بي سوادي بيشتر برمي گردد.
“در دوران كرونا ، ما نبايد نگران كلاس هاي حضوري باشيم زيرا ما با سواد با بزرگسالان رفتار مي كنيم و بسياري از اين افراد واكسينه شده اند و تعداد آنها كم است و نگراني اين است كه به آموزش براي دانش آموزان مراجعه كنيد. به
سالانه 300000 نفر تحت پوشش كلاسهاي نهضت سوادآموزي قرار مي گيرند
وي درباره پوشش سالانه سوادآموزي گفت: هر ساله طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته ، ما حدود 300000 نفر را در كلاس هاي سوادآموزي تحت پوشش قرار مي دهيم كه در 512 مركز آموزش محلي تحت پوشش قرار مي گيرند.
رئيس موسسه سوادآموزي گفت: “در مورد جذب دانش آموزان سوادآموزي ، ما چيزي استخدام كرده ايم و آنها شهريه را پرداخت كرده اند ، اما برخي از معلمان دو سال پيش براي ما كار مي كردند ، اما اكنون آنها كلاسهاي حضور و غيابي را كه دارند ندارند. به مردم را دعوت كرد. ما اينجا هستيم تا از خدمات آنها استفاده كنيم.
50،000 مربي فعال سواد آموزي
محمدزاده در مورد تعداد معلمان سوادآموزي گفت: در حال حاضر 45 تا 50 هزار معلم فعال داريم كه سالهاست به طور موقت با ما كار مي كنند. اين يك مشكل است. “براي حل.
وي افزود: يكي از نگراني ها حل مشكل بيمه معلمان سوادآموزي است تا اين حداقل خدمات به افراد ارائه شود.
معاون وزير آموزش و پرورش گفت: اولويت امسال ما اجراي طرح سرعت در مناطقي است كه ميزان باسوادي زير ميانگين كشوري است و همچنين برخي شهرها كه زير متوسط استان است.
- ۷ بازديد
- ۰ نظر