سرپرست دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به مشكلات پزشكان به ويژه روزهاي سخت آنها در بيماري همه گير بيماري كرونا ، تاكيد كرد كه در روزهاي آينده براي مديريت بيماري همه گير بيماري كرونا مطالعه هم بيماري هاي داخلي و هم بيماري هاي عفوني ضروري است. دكتر جليل كوهپايه زودا در گفت وگو با …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم https://hydoc.ir/روزهاي-سخت-پزشكان-در-پاندمي-كرونا-امسا/ https://hydoc.ir/روزهاي-سخت-پزشكان-در-پاندمي-كرونا-امسا/#respond سلام دكتر Sat, 21 Aug 2021 04:24:08 0000 رسانه سلامت و دانش _بيمه Coronavisrus برنامه ليمويي پاندمي پزشك بيماريهاي عفوني پزشكان تشويقي در رژيم كتوژنيك و ورزش روز پزشكان روزهاي سخت ظهور پنجمين كرونا كروناامسال كوويد-19 لاغري ليمويي ليمويي ليمويي سايت رژيم متخصص داخلي نداشتيم همه_عليه_كرون https://hydoc.ir/?p=9055
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به مشكلات پزشكان به ويژه روزهاي سخت آنها در بيماري همه گير بيماري كرونا ، تاكيد كرد كه در روزهاي آينده براي مديريت بيماري همه گير بيماري كرونا مطالعه هم بيماري هاي داخلي و هم بيماري هاي عفوني ضروري است. دكتر جليل كوهپايه زودا در گفت وگو با …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي ايران با اشاره به مشكلات پزشكان به ويژه روزهاي سخت آنها در بيماري همه گير بيماري كرونا ، تاكيد كرد كه در روزهاي آينده براي مديريت بيماري همه گير بيماري كرونا مطالعه هم بيماري هاي داخلي و هم بيماري هاي عفوني ضروري است.
دكتر جليل كوهپايه زودا در گفت وگو با سلام دكتر ، با تبريك اين روز به پزشك ، با اشاره به سخت كوشي پزشكان در بيماري همه گير بيماري كرونا ، گفت: رنج كشيد. ”امروز وقتي صحبت از پزشكان مي شود ، بايد اقشار جامعه را بشناسيم. كه در اين مدت با مردم بود و ما بايد به مشكلات و كاستي هاي آنها فكر كنيم. اخيراً پزشكاني كه در بيمارستانهاي دولتي دولتي مشغول به كار هستند ، درآمد زيادي را به دليل عدم تخصص خود از دست داده اند و زندگي آنها دچار اختلال شده است. از سوي ديگر ، تعداد مراجعه به مراكز ديگر كاهش يافته است كه اين امر باعث فشار بر پزشكان شده است.
وي با تأكيد بر لزوم اجراي تعرفه هاي پزشكي گفت: در سال هاي اخير تلاش هايي براي بهبود اين تعرفه ها و نزديك شدن آن به هزينه انجام شده است اما به دلايلي اين اتفاق نيفتاده است.
“اكثر پزشكان تازه تأسيس ما ، عليرغم تعهد طولاني مدت خود ، نمي توانند به موقع خود را تأمين كنند ، حتي اگر براي سالهاي زيادي تحصيل كرده اند. سالهاي جواني آنها.” براي داشتن يك زندگي عادي و اميدواريم قوانين و مقررات اين تعهدات بسيار كاهش مي يابد تا اين افراد از زندگي روزمره خود محروم نشوند.
وي افزود: پزشكاني كه به عنوان معلم در دانشگاه ها مشغول به كار هستند ، با وجود افزايش 2 درصدي درآمد در سال هاي گذشته ، اما در مقايسه با وزارت علوم و ساير همتايان در اين زمينه ، برابر نيستند و بايد مورد توجه قرار گيرند.
كوهپه زاده گفت: در كشور ما قرارگيري طب خانواده و سيستم ارجاع بسيار مهم است تا بتوان از پزشكان عمومي كشور به درستي استفاده كرد. اين جامعه به سمت تخصص و زير گروه ها رفته است ، در حالي كه پزشكي خانواده مهم است و نياز به توجه بيشتري دارد تا عملكرد پزشكان عمومي در سيستم پزشكي خانواده را افزايش دهد ، از سلامت انسان بهتر و شرايط بهتر براي پزشكان عمومي اطمينان حاصل شود.
وي ادامه داد: در زمينه عروق بيماري كرونا ، اكثر مشاغل داخلي عفوني ، مسري ، بيهوشي و ريوي است و در ساير زمينه هاي پزشكي مشكلات زيادي نداشته ايم و حتي تاج گذاري در برخي مناطق منجر به بيكاري شده است. درك نادرست مراجعات در كوويد 19 براي برخي از پزشكان ، به ويژه پزشكان اورژانس ، بار سنگيني بوده است و آنها مشكلات زيادي داشته اند. در نتيجه ، در حال حاضر كمبود متخصص در زمينه درمان شريان ايسكميك وجود دارد و از آنجا كه نمي دانيم اين بيماري تا چه زماني ادامه خواهد داشت ، سعي مي كنيم با پزشكان عمومي و ساير ذينفعان كمك كنيم. اما اگر برنامه ريزي شده است ، ما بايد براي آموزش متخصصان عفوني يا داخلي براي بيماري هاي عفوني سرمايه گذاري كنيم تا مشكلات خود را در آينده كاهش دهيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: در يك سال و نيم اخير ، چندين گواهي اشتغال داشته ايم و حدود 2300 نفر در گروه هاي پزشكي ، پرستاري و ساير واحدها مشغول به كار بوده اند كه از اين تعداد حدود 15 يا كمي بيشتر پزشك هستند. يا تعهدات خدمات درگير شده است.
وي در مورد وضعيت پرداخت مطالبات پزشكان در مراكز و دانشگاه هاي دولتي تاكيد كرد: آخرين شرط اوايل امسال است و بسياري از بيمارستان ها تا ماه جولاي پرداخت شده اند و پرداخت هاي ما به پزشكان از ميانگين دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور بهتر است. سال گذشته وزارت بهداشت پرداخت هاي متمركز را براي پزشكان شاغل در بخش بيماري كرونا تشويق كرد ، كه ما توانستيم آن را براي چند ماه پرداخت كنيم ، اما از سال 1400 هيچ پرداخت تشويقي نداريم و فقط دانشگاه از طريق منابع آن و كمك وزارت خانه مشوق ما بود. ارائه خدمات بهداشتي در بخش سلامت در خط مقدم بود. البته اميدواريم مانند سال گذشته اين مشوق ها به دانشگاه برسد و بتوانيم آنها را به موقع در اختيار كادر پزشكي قرار دهيم.
وي در مورد بدهي بيمه ها گفت: خوشبختانه در ماه هاي اخير ، پس از پرداخت وزارت بهداشت و استاندار محترم ، بيمه گذاران بخشي از بدهي خود را پرداخت كرده اند و با توجه به توجه رئيس جمهور در روزهاي اخير ، اميدواريم بقيه مطالبات نيز پرداخت شود. از طريق بيمه جمع آوري شود. “
انتهاي پيام
به
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
روزهاي سخت پزشكان در پاندمي كرونا/امسال «تشويقي» نداشتيم
- ۶ بازديد
- ۰ نظر