بررسي تفاوت هاي عسل گون و كنار

به وبگاه تخصصي پزشكي ايران خوش آمديد.

چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

بررسي تفاوت هاي عسل گون و كنار

معيار هاي ديگري از جمله پرولين ، هدايت الكتريكي ، فعاليت انورتاز و … ساكارز، نوعي قند طبيعي است كه در گياهان مختلف، از جمله نيشكر و چغندرقند يافت ميشود، مقدار اين ماده در شهد گياهان بسيار كم بوده و به همين دليل است كه معمولا پايين بودن ساكارز عسل را نشانهي طبيعي بودن عسل …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
بررسي تفاوت هاي عسل گون و كنار

بررسي تفاوت هاي عسل گون و كنار https://hydoc.ir/بررسي-تفاوت-هاي-عسل-گون-و-كنار/ https://hydoc.ir/بررسي-تفاوت-هاي-عسل-گون-و-كنار/#respond سلام دكتر Thu, 12 Aug 2021 18:45:48 0000 رسانه عمومي https://hydoc.ir/?p=8888

معيار هاي ديگري از جمله پرولين ، هدايت الكتريكي ، فعاليت انورتاز و … ساكارز، نوعي قند طبيعي است كه در گياهان مختلف، از جمله نيشكر و چغندرقند يافت ميشود، مقدار اين ماده در شهد گياهان بسيار كم بوده و به همين دليل است كه معمولا پايين بودن ساكارز عسل را نشانهي طبيعي بودن عسل …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
بررسي تفاوت هاي عسل گون و كنار

معيار هاي ديگري از جمله پرولين ، هدايت الكتريكي ، فعاليت انورتاز و … ساكارز، نوعي قند طبيعي است كه در گياهان مختلف، از جمله نيشكر و چغندرقند يافت ميشود، مقدار اين ماده در شهد گياهان بسيار كم بوده و به همين دليل است كه معمولا پايين بودن ساكارز عسل را نشانهي طبيعي بودن عسل ميدانند.

از سرعت بالا و پايين رفتن حبابهاي داخل شيشه ميتوان ميزان رطوبت آن را دريافت. با نگهداري عسل طبيعي در دماي عادي ميتوانيم درصد ساكاروز موجود در آن را كاهش دهيم. از خواص عسل كنار كاهش كلسترول و چربي خون است. در نتيجه به هيچ وجه گول قيمت عسل كنار ارزان قيمت را نخوريد كه مضرات مصرف برخي از اين عسل ها واقعا زياد و غيرقابل جبران است.

1. ميتوان شيشه عسل را بالا و پايين كرد. 3. يك ظرف شيشهاي ساده مثل ليوان را پر از آب سرد كنيد. عسل مرغوب، بهصورت يك رشته درون آب ميريزد و مانند طناب در قاعده ليوان جمع ميشود و مدت مديدي به همان حالت باقي ميماند و طعم آب سرد را شيرين نميكند. يك ظرف همراه با عسل كه مانند پارچ يا مجراي سرريز آن باريك و نازك باشد، و ظرف ديگر كه عسل را در آن بريزيد.

عسل آويشن با تمام ويژگي هاي خود، ممكن است مشكلاتي را نيز براي مصرف كنندگان ايجاد كند كه البته اين مشكل بيشتر به دليل آويشن آن است و خود عسل معايب زيادي ندارد. علاوه بر اين، بسياري از توليد كنندگان عسل تقلبي و عسل مصنوعي با دانش در مورد اين روش ها، اقداماتي را انجام داده اند تا شرايط عسل طبيعي را در عسل غيرطبيعي خود ايجاد كنند.

البته نشانه اي شركتهاي مشهور لزوماً محصولات خوب عرضه نميكنند، به علاوه بسياري از محصولات طبيعي و خوب، نشان و علامت نهادهاي مسئول يا توليدكنندگان مشهور را ندارند، بنابراين اگر به فروشگاههاي معتبر و افراد امين دسترسي داريد، براي تهيه عسل به آنها مراجعه كنيد تا خودتان به شناسايي عسل خوب مهارت يابيد.

طعم بسيار خوب، مزه مناسب و دير رس بستن از ويژگي هاي مشتري پسند اين عسل مي باشد. از كبريت گرفته تا آب، وسايلي هستند كه در بسياري از سايت ها براي تشخيص عسل طبيعي مورد توجه قرار مي گيرند. البته توليد كنندگان به دليل اين كه مصرف كننده ها عسل مايع و شفاف را مي پسندند، بعد از استخراج آن و عمل فيلتر كردن ، عسل را تقريباً ۳۰ دقيقه در دماي ۶۰ درجه ي سانتيگراد حرارت مي دهند يا به عبارتي پاستوريزه مي كنند كه با اين عمل دياستاز موجود در عسل با حرارت از بين مي رود و عسلي شفاف و روان به دست مي آيد.

ار فوايد عسل كنار يا عسل صدر اين موارد را مي توان نام برد. امسال جهاد كشاورزي و صندوق كارآفريني اميد رياست جمهوري در پنجمين جشنواره برداشت عسل كنار بوشهر به طور ويژه در كنار توليدكنندگان عسل جنوب هستند. در نتيجه بايد به طور دقيق مورد بررسي قرار گيرد. يكي از اصليترين شاخصه هايي كه در آزمايش عسل مورد بررسي قرار ميگيرد، مقدار ساكارز موجود در آن است.

عسلهايي كه زنبور آن از گلهاي معطر همانند گل محمدي، زعفران، اقاقيا تغذيه كردهاند، رايحه خوشبوتري دارند تا عسلهايي كه زنبورهاي آن از باغهاي ميوه يا گون تغذيه كرده باشند، كسي كه شامهاش به بوهاي طبيعي آشناست و رايحه گياهان معطر را ميشناسد بهراحتي از بوي انواع عسل، انواع گياهاني را كه زنبور از آن بهره برده شناسايي ميكند؛ عسل گياهان و ميوههاي معطر مانند گلمحمدي، زعفران و سيب شامهنواز است، عسل گون هم خوشبو است اما بوي آن بهاندازه مواردي كه ياد كرديم، دلنواز نيست.

عسل بهاره؛ به عسلي ميگويند كه در اواخر فصل بهار به دست آمده باشد، مانند عسل مركبات، اقاقيا و درختان ميوهاي مانند زردآلو، گلابي، بادام و … كنار درخت يا درختچه اي به ارتفاع تا 6 متر، هميشه سبز و از درختان ارزشمند مناطق جنوبي كشور و منطقه گرمسيري جنوب و جنوب غرب ايران است. با اين حال در همين فرهنگ ها اشاره مي شود كه صدها سال پيش عسل كنار براي تشكر و اعلام وفاداري به عنوان هديه اي به پادشاهان و شاهزادگان تقديم مي شد. طبع عسل كنار سرد و معتدل است و حرارت بدن را فرو مي نشاند.

نكته: درصد ساكارز عسل بسيار وابسته به نوع گياه است. دليل اين كف وجود مقادير قابل توجهي از ساپونين گياه مي­باشد كه در سفيده­ي تخم­مرغ نيز وجود دارد كه باعث كف كردن آن مي­شود. گزارش شده كه در اهرام مصر، عسلهاي بازمانده از هزاران سال پيش، همچنان سالم و قابل استفاده بودهاند. اين روش ها هم به طور كلي قابل اتكا نيستند و هم قابليت دور زدن دارند.

در نتيجه نمي توان به طور كلي اين روش تشخيص خانگي عسل طبيعي را پذيرفت. در واقع نمي توان گفت كه روش هاي تشخيص خانگي عسل طبيعي، يك مبناي كلي براي تشخيص انواع عسل طبيعي است و هر عسلي كه از اين آناليزهاي خانگي موفق بيرون آيد، قطعا طبيعي است. تجربيات و نظرات شما قطعا مي تواند به ما و بسياري از خوانندگان اين مطلب كمك كند. است بهبود نسبي مي بخشد.

اگر چه اين گونه آزمايشها براي مصرفكننده نهايي به خاطر هزينههايي كه دارد به صرفه نيست اما كندوداران و خريداران عمده با داشتن برگه آزمايش عسل ميتوانند اين اطمينان را به خريداران خود بدهند كه عسل آنها طبيعي است. اگرچه اين ادعا ممكن است صحيح باشد؛ اما امكان تقلبي بودن اين ادعا نيز وجود دارد.

خواص عسل آويشن: از مشخصات عسل آويشن، ضد سرفه بودن است. اگر تجربه كافي براي شناسايي عسل خوب نداريد، فعلاً به مشخصات و استانداردهايي كه نهادهاي مسئول براي توليدكنندگان محصولات عمده، تعريف كردهاند اكتفا كنيد. ممكن است برخي از عسلهايي كه بدين نام در بازار فروخته ميشود هم از اين جنس نباشد به همين دليل توصيه ميكنيم در تهيه آن حتماً به افراد مطمئن مراجعه كنيد.

اما هر عسل با توجه به نوع گياهي كه از آن توليد مي شود خواص متفاوت و متنوعي دارد. غلظت و رنگ اين محصول پس از گذشت مدت زماني تغيير پيدا مي كند. پس منتظر نظرات شما هستيم. پس از عمليات حرارتي، عسل تحت فيلتراسيون قرار مي گيرد. ميزان اين پارامتر در عسل هايي كه تازه برداشت شده اند كم است و با گذشت زمان مقدار آن افزايش پيدا مي كند.

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
بررسي تفاوت هاي عسل گون و كنار

https://hydoc.ir/بررسي-تفاوت-هاي-عسل-گون-و-كنار/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.