فعالان بازار با تأكيد بر افزايش واردات گوشي هاي شيائومي در چند ماه گذشته و در دسترس بودن اين محصولات با آخرين فن آوري و همچنين قيمت هاي مقرون به صرفه براي مصرف كنندگان ، معتقدند كه ممنوعيت واردات مدل هاي با كيفيت بالا تعادل موجود در اين كشور را بر هم مي زند. بازاريابي …
بازار گوشي در خطر كمبود و گراني https://titr-news.ir/2021/07/بازار-گوشي-در-خطر-كمبود-و-گراني/ تيتر نيوز Wed, 21 Jul 2021 17:04:08 0000 اقتصادي https://titr-news.ir/2021/07/بازار-گوشي-در-خطر-كمبود-و-گراني/ فعالان بازار با تأكيد بر افزايش واردات گوشي هاي شيائومي در چند ماه گذشته و در دسترس بودن اين محصولات با آخرين فن آوري و همچنين قيمت هاي مقرون به صرفه براي مصرف كنندگان ، معتقدند كه ممنوعيت واردات مدل هاي با كيفيت بالا تعادل موجود در اين كشور را بر هم مي زند. بازاريابي …
فعالان بازار با تأكيد بر افزايش واردات گوشي هاي شيائومي در چند ماه گذشته و در دسترس بودن اين محصولات با آخرين فن آوري و همچنين قيمت هاي مقرون به صرفه براي مصرف كنندگان ، معتقدند كه ممنوعيت واردات مدل هاي با كيفيت بالا تعادل موجود در اين كشور را بر هم مي زند. بازاريابي و دلسرد كردن مردم با كيفيت تلفن. هزينه را برطرف مي كند.
به گزارش تيتر نيوز ، جلسه “ممنوعيت واردات شيائومي ، حمايت يا سو abuse استفاده از حقوق مصرف كننده” در اينترنت برگزار شد. امير اسحقي – دبير انجمن واردكنندگان موبايل – در اين نشست ، كه در مورد وضعيت تحريم ها در ايران و موضوع واردات كالا بحث و گفتگو كرد ، گفت: “در حال حاضر مجازات ما است و سعي مي كنيم مجازات هاي مختلف و فشارهاي زماني و ارتباطي را دور بزنيم. فروشندگان. “كالا را از كشورهاي مختلف تهيه و وارد كنيد. همه شركت هاي تلفن همراه استراتژي هاي خاص خود را دارند اما به دليل مجازات ها ديگر امكان تماس با اين شركت ها وجود ندارد.
وي با بيان اينكه گوشي هاي شيائومي توسط شركت هاي مختلفي توليد شده اند و به دنبال ورود به ايران هستند و ما نمي توانيم با سازندگان آنها تماس بگيريم ، افزود: “مسئله شماره هاي اضطراري فقط مربوط به مارك شيائومي نيست. بلكه تاكنون اين هواوي ، سامسونگ به عنوان و همچنين مارك هاي نوكيا. “با تعامل با اين شركت ها ، مشكل خود را برطرف كرديم ، اما در مورد شيائومي ، به دليل استفاده از قطعات استفاده شده در دستگاه ها و به طور كلي آمريكايي ها ، فروش اين كالاها در ايران مجازات دارد. ، اين امكان پذير نيست و مشكل حل نشده است.
شيائومي مورد توجه جهاني قرار گرفته است
دبير انجمن واردكنندگان موبايل در مورد بخش عمده اي از برند شيائومي صحبت كرد: “ما در مورد محصولي صحبت مي كنيم كه به دليل كيفيت محصولاتش در سراسر جهان تقاضا مي شود و فعلي و موثر است. واضح است. آنجا ايران ، در دو سال گذشته ، اندازه بازار از 5 به 10 درصد افزايش يافته است و تقريباً 30 درصد سهم سالانه دارد و حتي در ماه ژوئن نيز تقريبا 40 درصد از بازار است. هر دو معتقديم كه مصرف كنندگان ايراني حق استفاده از اين موارد را دارند خدمات و در دسترس بودن تلفن هاي ارزان قيمت بهره مند شويد.
اسحاقي خاطرنشان كرد: “در شرايطي كه شايعاتي درباره لغو تحريم ها و حتي تشكيل دولت جديد وجود دارد ، شايد در ماه هاي آينده امكان برقراري روابط جديد و حل مسئله با آن ها باشد. توليد كننده شيائومي.” پيشنهاد ما اين است كه براي راه حل مناسب واردات نبايد متوقف شود زيرا عواقب زيادي از جمله افزايش قيمت دارد. اكنون افراد مي توانند اجناس را با قيمت مناسب و مشخصات فني تهيه كنند كه اگر بخواهند از مارك هاي ديگر تهيه كنند ممكن است لازم باشد 30٪ قيمت بالاتري بگيرند و هزينه بيشتري بپردازند و در مواردي – چيزي نزديك به افتتاح يك مدرسه ، خراب است بازار سفارش.
وي افزود: بايد راه حلي در نظر گرفته شود كه خواسته هاي سازمان هاي دولتي را برطرف كند و به نفع مردم باشد. ما همچنين يك پيشنهاد ويژه داشتيم. ما قصد داشتيم با گفتگو با اپراتورهايي كه سفرهاي خود را به شماره هاي اضطراري منتقل مي كنند ، اين مشكلات را حل كنيم ، يا با اطلاع رساني به اين دستگاه ها در زمان فروش ، يا با استفاده از يك سيستم peer-to-peer به مشتريان بگوييم كه دستگاه خود را مي شناسند. مي تواند با يك شماره اضطراري تماس بگيرد.
شيائومي سهم زيادي در بازار ايران دارد
همچنين ، حسين غروي ، رئيس انجمن واردكنندگان موبايل ، در مورد ممنوعيت واردات تلفن هاي مختلف گفت: “در حال حاضر ، واردات همه محصولات شيائومي متوقف نشده است ، اما از سال 40٪ كل درآمد واردات شيائومي تحت تأثير قرار گرفته است. نه شيائومي ، ريل مي ، اوپو نوكيا اين مشكل را دارند ، اما شيائومي از نظر اندازه بازار قابل توجه است.
وي با تأكيد بر رشد واردات شيائومي گفت: “از ابتداي آوريل تا ژوئن با افزايش شانس نسبت به شيائومي روبرو شديم. در آوريل 1400 ، 978000 كالا وارد شد. ، در ماه مه 310000 و در ژوئن 980 هزار تلفن با نام تجاري شيائومي هر ماه وارد كشور مي شود. ارزش اين كالاها در ماه آوريل 225 ميليون دلار ، در ماه مه 276 ميليون دلار و در ماه ژوئن 453 ميليون دلار بوده است. سهم تلفن هاي همراه (تلفن هاي غير هوشمند) در اين مقدار حدود يك درصد است و بيشتر اين پول متعلق به ‘گوشي هاي هوشمند است.
ارزش واردات شيائومي از مقدار اصلي سامسونگ فراتر رفته است
رئيس اتحاديه واردكنندگان موبايل كه درباره تلفن هايي كه در اين مدت فعال بوده اند صحبت مي كند ، ادامه داد: 921000 تلفن در آوريل ، 1.370.000 گوشي در ماه مه و 1.640.000 تلفن در ماه برگشت داده شد. جونا. همچنين ، واردات بر اساس مارك ، در ماه مه حدود 681 هزار تلفن از مارس سامسونگ و در ماه ژوئن 855 هزار تلفن ، در ماه مه 389 هزار تلفن از مارس شيائومي و در ماه ژوئن 812 هزار تلفن وارد شده است. 49000 گوشي مارك اپل در ماه مه و 62،000 گوشي در ماه ژوئن وارد كشور شد.
به گفته وي ، در ماه مه 13000 و در ماه ژوئن 9000 از مارك هواوي وارد شده است. اين آمار نشان مي دهد كه واردات شيائومي در اين كشور رشد كرده و در ماه ژوئن به 812000 گوشي رسيده است. ماه گذشته ، قيمت شيائومي بالاتر از قيمت اول سامسونگ بود و در ژوئن 45 درصد از ارزش واردات تلفن هاي هوشمند شيائومي بودر بود ، در حالي كه سامسونگ 35 درصد بود و مارك هاي ديگر 1 درصد بود.
غروي گفت كه مدل هاي ديگر مشمول ممنوعيت هستند اما شيائومي سهم بازار كمتر و سهم بيشتري در بازار دارد ، افزود: “ما براي حل اين مشكل با مارك هايي مانند سامسونگ ، هواوي و نوكيا تماس گرفته ايم ، اما با شيائومي به دليل عدم وجود در ايران در بازار ، ما به طور غيررسمي مكاتبه مي كنيم و ارتباط برقرار نمي كنيم. از طرف ديگر ، واردات سامسونگ از نظر كمك هاي تلفني وضعيت خوبي ندارد و اگر ممنوعيت واردات مارك هاي ديگر باشد ، و به ويژه ممنوعيت واردات شيائومي با اين بازار سهم بازار را تحت الشعاع قرار داده و مصرف كنندگان و مصرف كنندگان را رنج مي دهد و در اين زمينه اختلالات زيادي در محدوديت هاي بازار ايجاد مي شود.
وي با تاكيد بر احتمال كمبود كالا در صورت ادامه اقدامات ممنوعيت واردات ، گفت: اصطلاحي به نام WSO در بازار وجود دارد و آمار تعداد كالاهاي باقي مانده در بازار را براي چند هفته نشان مي دهد. ما يك فروشگاه پنج هفته اي براي شيائومي و سامسونگ ، بهترين مارك هاي پر فروش در بازار خود و محبوب مشتريان داريم. در صورت ادامه اين ممنوعيت ها ، نظم بازار مختل مي شود. اگر سامسونگ فروشگاه كافي براي توليد بخش عمده اي از بازار را نداشته باشد ، در صورت ادامه ممنوعيت دسترسي به مارك هاي ديگر ، بازار دچار مشكل خواهد شد.
براي حل مشكل تماس با شماره هاي اضطراري راه حلي ارائه شد
رضا قرباني – رئيس كميسيون واردات و تنظيم انجمن واردكنندگان موبايل – گفت: تماس با شماره هاي اضطراري مشكلي است و گفت: “راه حل هايي براي حل اين مشكل ارائه شده است. پيشنهاد ما اين است كه بايد شماره اضطراري بگيريد. مانند 110 مستقيماً ، دكمه بعلاوه را بعد از 110 فشار دهيد. اما كسي كه در شرايط دشواري است ممكن است فعلاً اين راه حل را نداند. بنابراين ، گفته شد اما مانند آموزش ثبت نام ، اين راه حل روي جعبه تلفن از طريق سيستم شريك ، و لازم است كه سفارش دهيد. با اين حال ، اين پيشنهاد يا سيستم همتا به همتا براي برقراري ارتباط اين مورد در نظر گرفته نشده است.
وي با بيان اينكه ايده توسعه دهنده نوشتن وصله اي است كه بتوان از آن براي تحقق اين امر استفاده كرد ، گفت: وصله به معناي نصب يك برنامه بر روي تلفن است و به كاربر اجازه مي دهد هنگام تماس با شماره اضطراري به طور خودكار با يك شماره اضطراري تماس بگيرد. اين كار را به خوبي انجام دهيد و با يكديگر ارتباط برقرار كنيد. اما به دليل عدم تفاوت در امنيت و تنظيمات قوي موبايل ، در حال حاضر اين امكان وجود ندارد. به دليل مجازات ها و عدم امكان تماس با شركت هايي كه نرم افزار اين مدل تلفن را مي نويسند ، نوشتن وصله اي كه امكان اين تغيير كوچك را فراهم كند امكان پذير نيست.
يكي از اعضاي انجمن واردكنندگان موبايل ادامه داد: “ما فكر مي كنيم اين دسترسي فراهم مي شود ، اما كدام يك از مشتريان موافقت مي كنند قفل دستگاه خود را باز كنند و قبل از نصب آنها را برطرف كنند.” از طرف ديگر تلفن همراه يك وسيله شخصي است و امنيت آن يكي از اركان اصلي است و نصب وصله بر روي گوشي جرم محسوب مي شود. زيرا اگر وصله را بدون اطلاع مشتري به تلفن وارد كنيد ، مي تواند باعث هك شدن تلفن و دستگاه هاي امنيتي و دسترسي به اطلاعات شخصي شود. بنابراين ، راه حل درخواست شده توسط توسعه دهنده براي نصب پچ به دلايل فني و قانوني عملي نيست.
قرباني خاطرنشان كرد: بديهي است كه ما و شركت مادر اين كار را انجام مي دهيم و جلسات غير رسمي با آنها داريم. زيرا شيائومي نمي خواهد در بازار ايران قرباني شود اما از مجازات مي ترسد. سهم شيائومي از بازار ايران از 3 in در آوريل 1999 به 40 in در ژوئن 1400 افزايش يافت و آنها نمي خواستند بازار را از دست بدهند ، اما آنها آماده همكاري نبودند. آنها مستقيماً كار مي كنند و بايد ببينيم چه كاري مي توانيم انجام دهيم . اما درخواست ما از مقامات و مسئولان در ايران اين است كه بستري را در وزارت ارتباطات از طريق زيرساخت ها و اپراتورها فراهم كنند تا دلسرد مشتريان برخي از مدل هاي معروف تلفن همراه كه فن آوري هاي ابتكاري و مقرون به صرفه را به كار مي گيرند و از آنها استفاده مي كنند ، دلسرد نشوند. وسايل گران قيمت بخريد كه ممكن است گران هم نباشند.
انتهاي پيام
- ۱۳ بازديد
- ۰ نظر