اولويت دولت سيزدهم و مهار رشد نقدينگي

به وبگاه تخصصي پزشكي ايران خوش آمديد.

چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

اولويت دولت سيزدهم و مهار رشد نقدينگي

به گزارش شبكه خبري ، طهماسب مظاهري امشب در تيتر يك عنوان كرد و كنترل نقدينگي را از اولويت هاي دولت سيزدهم خواند و گفت: “كنترل مايعات نتيجه عدم تعادل در كشور و ايجاد پول بانكي است.” دولت همچنين مي تواند با فروش ارز دولتي صادر شده به بانك مركزي و تبديل آن به رقابت …

اولويت دولت سيزدهم و مهار رشد نقدينگي https://titr-news.ir/2021/06/اولويت-دولت-سيزدهم-و-مهار-رشد-نقدينگي/ تيتر نيوز Wed, 09 Jun 2021 00:08:59 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/06/اولويت-دولت-سيزدهم-و-مهار-رشد-نقدينگي/ به گزارش شبكه خبري ، طهماسب مظاهري امشب در تيتر يك عنوان كرد و كنترل نقدينگي را از اولويت هاي دولت سيزدهم خواند و گفت: “كنترل مايعات نتيجه عدم تعادل در كشور و ايجاد پول بانكي است.” دولت همچنين مي تواند با فروش ارز دولتي صادر شده به بانك مركزي و تبديل آن به رقابت …

به گزارش شبكه خبري ،

طهماسب مظاهري امشب در تيتر يك عنوان كرد و كنترل نقدينگي را از اولويت هاي دولت سيزدهم خواند و گفت: “كنترل مايعات نتيجه عدم تعادل در كشور و ايجاد پول بانكي است.” دولت همچنين مي تواند با فروش ارز دولتي صادر شده به بانك مركزي و تبديل آن به رقابت ، نقدينگي را افزايش دهد.

وي درباره پنج عامل رشد مايعات صحبت كرد و افزود: وي عوامل رشد مايعات را به پنج دسته تقسيم كرده است. به گفته وي ، افزايش وامها و اعتبارات غيرفعال ، تسريع جريان پول ، افزايش هزينه هاي بانك مركزي ، افزايش دارايي هاي خارجي و در نهايت فشار نرخ ارز و اعلام نرخ غير واقعي منجر به رشد نقدينگي خواهد شد.

اين اقتصاددان مايعات موجود در اقتصاد را با خون بدن مقايسه مي كند و مي افزايد: ظرفيت اعتبار و مايعات در كشور ما 7 برابر است. اگر دولت كسري بودجه داشته باشد و منابع خود را از بانك مركزي پرداخت نكند و پول نقد را به سيستم اقتصادي پرداخت كند ، منجر به افزايش و تورم مي شود.

رئيس كل پيشين بانك مركزي گفت: مايعات اصلي ترين قدرت خريد هستند ، همه به اندازه دارايي و دقت خود قدرت خريد دارند. با افزايش نقدينگي ، كل تقاضا و قدرت خريد مردم افزايش مي يابد.

وي افزود: يكي از م effectiveثرترين زمينه ها براي كنترل رشد مايعات ، “هزينه هاي دولت” است كه بايد كنترل شود.
وي ماليات و مزايا را منابع تأمين بودجه دولت عنوان كرد و گفت: اگر بانكها بيش از اندوخته خود به وام دهندگان براي وام و سرمايه گذاري وام دهند ، آنها از بانك مركزي كسري كسر مي كنند.

مظهري افزود: “بعضي اوقات بانك مركزي هزينه سيستم اقتصادي كشور را پرداخت مي كند.”

مظهري كه كارشناس مسائل اقتصادي است درباره تخلفات بانك ها در كشور صحبت كرد و افزود: برخي از بانك ها محدوديت قانوني پرداخت تسهيلات را رعايت نمي كنند كه اين خود تخلف است.

وزير پيشين اقتصاد و دارايي راه كنترل تورم را كنترل مايعات و تقاضا در بازار دانست و تأكيد كرد: براي كنترل تورم ، دولت بايد از ابزارهاي اقتصادي ، قانوني و اداري براي كنترل عرضه و تقاضا استفاده كند. تقاضا در كالاها و خدمات در بازار.
وي گفت: “ما پيش بيني مي كنيم كه سطح توانايي مالي در 1400 افزايش يابد.” هيچ بانكي نمي تواند بيش از 20٪ سرمايه سرمايه گذاري شده توسط يك نفر را وام دهد.

مجيد شكيري ، كارشناس ديگر ، اعلام كرد كه دادن هر نوع وجه نقد به جامعه و مردم ميزان نقدينگي را افزايش مي دهد و گفت: تا 19 بانك مي توانند پول و مايعات را به جامعه تحويل دهند كه يكي از آنها منابع عمومي وام ها و خريد ملك.

وي با بيان اينكه بانك ها حتي با پيش پرداخت صفر مي توانند وام بدهند ، گفت: “بانك ها به ندرت از حساب هاي خود وام مي گيرند.”
شكيري با بيان اينكه رشد واحد پولي كشور در تابستان گذشته منفي بوده و رشد نقدينگي زياد است ، افزود: اگر دولت هر عنواني را از صندوق توسعه ملي يا بانك مركزي خارج كند ، اين باعث افزايش سطح سيالات مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.