چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونا/ افزايش ظرفيت انجام تست PCR

معاون وزير بهداشت ضمن تشريح جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونايي كه امروز در جلسه ستاد ملي كرونا به تصويب رسيد، درخصوص تمهيدات انديشيده شده در زمينه مقابله با بيماري توضيحاتي ارائه كرد. به گزارش پايگاه خبري، دكتر عليرضا رئيسي با اشاره به اينكه حدوداً هشت ماهي از درگيري كشور با ويروس كرونا مي‌گذرد، گفت: مي‌دانيم …

منبع :
جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونا/ افزايش ظرفيت انجام تست PCR

جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونا/ افزايش ظرفيت انجام تست PCR https://ijmarket.com/blog/جزئيات-اخذ-جريمه‌هاي-تخلفات-كرونا-اف/ https://ijmarket.com/blog/جزئيات-اخذ-جريمه‌هاي-تخلفات-كرونا-اف/#respond ايجي ماركت Sat, 10 Oct 2020 23:20:25 0000 اخبار بازار https://ijmarket.com/blog/جزئيات-اخذ-جريمه‌هاي-تخلفات-كرونا-اف/

معاون وزير بهداشت ضمن تشريح جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونايي كه امروز در جلسه ستاد ملي كرونا به تصويب رسيد، درخصوص تمهيدات انديشيده شده در زمينه مقابله با بيماري توضيحاتي ارائه كرد. به گزارش پايگاه خبري، دكتر عليرضا رئيسي با اشاره به اينكه حدوداً هشت ماهي از درگيري كشور با ويروس كرونا مي‌گذرد، گفت: مي‌دانيم …

منبع :
جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونا/ افزايش ظرفيت انجام تست PCR

معاون وزير بهداشت ضمن تشريح جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونايي كه امروز در جلسه ستاد ملي كرونا به تصويب رسيد، درخصوص تمهيدات انديشيده شده در زمينه مقابله با بيماري توضيحاتي ارائه كرد.

به گزارش پايگاه خبري، دكتر عليرضا رئيسي با اشاره به اينكه حدوداً هشت ماهي از درگيري كشور با ويروس كرونا مي‌گذرد، گفت: مي‌دانيم كه اين ويروس دارو و واكسن مشخصي ندارد بنابراين تنها راه مقابله با آن رعايت بهداشت فردي و اجتماعي است كه اين موضوع نيازمند افزايش مسئوليت‌پذيري مردم و دولت است.

وي با اشاره به كاهش رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي در ميان مردم اظهار كرد: طي ماه‌هاي گذشته شرايط متفاوتي را تجربه كرديم. اواخر فروردين‌ماه ميزان رعايت پروتكل‌ها در كشور به 76 درصد رسيده بود اما متاسفانه براساس آخرين آمار طي روزهاي اخير رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي به 42 درصد رسيده است كه اين موضوع واقعا نگران‌كننده است. البته در نظر بگيريد كه اين عدد در شهرستان‌هاي مختلف نيز متفاوت است.

معاون وزير بهداشت با اشاره به اينكه ستاد ملي مقابله با كرونا تمايل چنداني به گرفتن جريمه از متخلفان نداشت، بيان كرد: سعي مي‌كرديم كاري كنيم تا مردم با توصيه‌ها نكات بهداشتي را رعايت كنند اما به جايي رسيديم كه حتي افرادي كه رعايت مي‌كردند نيز به خاطر سهل‌انگاري عده‌اي ديگر بيمار مي‌شدند به همين دليل به سمت وضع جريمه براي متخلفان رفتيم. استان تهران به عنوان استاني براي انجام آزمايشي اين طرح انتخاب شده است و پس از آنكه نواقصش برطرف شد در كل كشور اجرايي خواهد شد.

رئيسي با تاكيد بر اينكه يكي از موضوعات مهم اين روزها كتمان بيماري از سوي افرادي با تست PCR مثبت است، تصريح كرد: اين افراد كه معمولا علائم خفيف كرونا را دارند يا تصور مي‌كنند بيماري‌شان سرماخوردگي است و يا حتي با در دست داشتن پاسخ تست مثبت در جوامع حاضر شده و حتي ممكن است به محل كار خود نيز بروند. ما در شرايط فعلي كه با اپيدمي كرونا روبه‌رو هستيم تاكيد مي‌كنيم هر علامتي مانند تب و لرز، گلودرد، آبريز بيني و غيره بايد كرونا در نظر گرفته شود مگر آنكه خلافش ثابت شود. براساس مصوبه امروز يكي از گروه‌هايي كه مشمول جريمه مي‌شوند كساني هستند كه بيماري خود را پنهان مي‌كنند.

وي افزود: از تمامي آزمايشگاه‌هاي خصوصي و دولتي كه تست PCR را انجام مي‌دهند خواسته‌ايم كه تمام تست‌هاي اخذ شده را در سامانه وزارت بهداشت ثبت كنند بنابراين ما نسبت به ابتلاي افراد مطلع خواهيم بود. از سوي ديگر فرد مبتلا با نصب اپلي‌كيشن ماسك بر روي گوشي خود رديابي مي‌شود. همچنين يكي از مهمترين مبادي در شناسايي متخلفان مراقبين سلامت و بهورزان هستند كه اطلاع مستقيم از جمعيت تحت پوشش خود دارند. متخلفان كرونا كه بيماري خود را پنهان مي‌كنند در مرحله اول 200 هزار تومان جريمه مي‌شوند.

معاون وزير بهداشت با اشاره به گروه دوم متخلفان يعني كساني كه ماسك نمي‌زنند، ادامه داد: درخصوص ناوگان حمل و نقل عمومي در صورتي كه راننده تاكسي ماسك نزده باشد در صورتي كه پليس راهنمايي و رانندگي و يا ناظران بهداشت محيط او را بدون ماسك ببينند حدود 100 هزار تومان جريمه خواهد شد. همچنين به ازاي هر يك از مسافران داخل خودرو كه ماسك نزده باشند مجدداً راننده 20 هزار تومان جريمه مي‌شود و خود مسافر نيز موظف به پرداخت جريمه 50 هزار توماني است.

رئيسي درباره محل پرداخت جريمه‌هاي كرونايي گفت: فرد پس از آنكه تخلف كرد بدهكار شناخته مي‌شود و بايد بدهي خود را به حساب وزارت بهداشت واريز كند. اين بدهي الزاما قرار نيست از يارانه‌هاي افراد اخذ شود و به شيوه‌هاي ديگر نيز مي‌تواند پرداخت شود. اين پول صرفا بايد براي مقابله با كرونا هزينه شود و نه در مبادي ديگر.

وي با تاكيد بر اينكه ستاد ملي مقابله با كرونا به خاطر پول كسي را جريمه نمي‌كند، بيان كرد: در كنار چنين برخوردهاي قهري صحبت‌هايي را نيز كرده‌ايم تا از افرادي كه پس از بيماري در منزل مي‌مانند حمايت كنيم به شكلي كه يا وسايل حفاظت فردي رايگان در اختيارشان قرار دهيم و يا درمانشان به شكل رايگان صورت گيرد. البته تصميم‌گيري در مورد اين موضوع هنوز قطعي نيست.

معاون وزير بهداشت افزود: ما ابتدا شاهد موجي از بيماري در استان‌هاي قم و گيلان بوديم. در ارديبهشت‌ماه پس از كسب برخي تجربيات به وضعيت نسبتاً آرامي رسيديم و ميزان استفاده از ماسك نيز افزايش پيدا كرد. اما در ماه‌هاي بعدي شاهد كاهش رعايت پروتكل‌ها بوديم. مردم بايد بدانند رفتار ويروس هيچ تغييري نكرده است. آنچه كه دچار تغيير شده است رفتار ما در مقابل ويروس است. در صورتي كه رفتار خود را اصلاح كنيم ويروس تسليم خواهد شد. اكنون 45 شهرستان را شناسايي كرده‌ايم كه بيشترين ميزان بروز بيماري را دارند.

رئيسي با اشاره به اينكه ايران كشوري پهناور است، تاكيد كرد: همين موضوع سبب مي‌شود كه گاهي ندانيم كه در پيك دوم هستيم و يا پيك سوم را تجربه مي‌كنيم و اين موضوع به دليل گستردگي كشور جاي بحث دارد. در حال حاضر با توجه به افزايش موارد مبتلا نسبت به روزهاي ابتدايي كاهش موارد فوتي را شاهد هستيم. در صورتي كه بتوانيم انجام تست را افزايش دهيم قطعا مبتلايان بيشتري شناسايي خواهيم كرد. امروز قرار شد ظرفيت انجام تست PCR به اندازه 10 هزار تست در روز زياد شود.

وي با اشاره به اينكه اكثر فوتي‌هاي كرونا در سنين بالاتر از 70 سال هستند، گفت: يكي از عوامل ابتلاي سالمندان اطرافيان بدون علامت آنها هستند. فراموش نكنيد كه سالمندان نياز به مراقبت بيشتري دارند. البته در استان‌هاي مختلف ميانگين سني ابتلا و فوت متفاوت است.

معاون وزير بهداشت در ادامه سخنان خود با اشاره به بازرسي‌هاي انجام شده از صنوف و صنايع تصريح كرد: طي 10 روز گذشته حدود 252 هزار بازديد توسط بازرسان بهداشت محيط صورت گرفته است كه از اين تعداد 9 هزار مركز اخطار دريافت كرده و 656 واحد نيز پلمپ شده‌اند. در حال حاضر بيشترين اخطار براي نانوايي‌ها بوده است و در مراتب بعدي مدارس، رستوران‌ها، بانك‌ها، ادارات، جايگاه‌هاي سوخت و… بوده‌اند.

رئيسي ضمن تشكر از پرسنل بهداشت و درمان كه طي هشت ماه گذشته براي مراقبت از بيماران كرونايي از خودگذشتگي به خرج داده‌اند، گفت: ديدن بيماراني كه زجر تنفسي را تجربه مي‌كنند باعث ايجاد استرس در كادر درمان مي‌شود كه همين موضوع مي‌تواند كاري كند تا كاركنان بيمارستان‌ها مستعد ابتلا به كرونا شوند. از طرفي نبايد فراموش كنيم كه حجم ويروس در محيط‌هاي بيمارستاني بسيار بالاست و متاسفانه تعداد موارد ابتلاي بيمارستاني كادر درمان بالا است.

انتهاي پيام

جهت ديدن مقالات بيشتردر مجموعه اخبار كسب و كار كليك كنيد 

https://drghiasvand.com/جزئيات-اخذ-جريمه‌هاي-تخلفات-كرونا-اف/

مسووليت كليه محتواي سايت بر عهده منابع اصلي بوده وبانك مشاغل اينفوجاب هيچ مسووليتي در قبال محتوا ندارد.

منبع :
جزئيات اخذ جريمه‌هاي تخلفات كرونا/ افزايش ظرفيت انجام تست PCR

https://ijmarket.com/blog/جزئيات-اخذ-جريمه‌هاي-تخلفات-كرونا-اف/feed/ 0

منبع :https://ijmarket.com
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.